Elképesztő! Pucér fotót küldött magáról egy rendőr a 13 éves lánynak?

2022. augusztus 24. - 10:56 | Régió

A Nový Čas birtokába jutott egy fotó egy magas rangú rendőrtisztről, aki szétgombolt ingben, alul semmiben pózol az irodában. A képet állítólag egy 13 éves lánynak küldte el.

Elképesztő! Pucér fotót küldött magáról egy rendőr a 13 éves lánynak?
Illusztráció (Fotó: TASR)

A lapot felkereste egy neve elhallgatását kérő személy, aki azt állítja, hogy egy meztelen rendőrről készült fotót talált a lánya számítógépében. Mint mondja, a képet maga a férfi küldte el a lányának, aki szerencsére hülyeségként fogta fel az egészet, és nem hitte el, hogy valóban rendőrről van szó. A férfi erre állítólag elküldte az igazolványát is. Ez alapján egy magas rangú rendőrtiszt az illető. A fotó ITT tekinthető meg.

A belügyminisztérium a Nový Časnak megerősítette, hogy már hozzá is eljutott az információ, a felügyelőség pedig vizsgálatot indított az ügyben.

Pavol Labáth egykori rendőr a lapnak úgy nyilatkozott, eddig nem igen lehetett hasonló esettel találkozni, az pedig tovább súlyosbítaná az egészet, ha kiderülne, a fotót valóban elküldte a lánynak. További nehezítő körülményként tekint arra, ha az is bebizonyosodna, hogy a kép a rendőrség irodájában készült. Szerinte, ha beigazolódna, hogy rendőrről van szó és mindezt szolgálat ideje alatt tette, az az egész rendőrség lejáratását jelentené.

A Nový Čas információi szerint a férfi valóban rendőrként dolgozik, nemrég léptették elő, a pikáns fotót pedig vélhetően évekkel ezelőtt készítette.


(Čas.sk)

Címkék: pucér, rendőr, gyerek