ELKÉPESZTŐ: Rendőrveréssel zárta a wellnessezést az ittas férfi

2022. november 29. - 15:01 | Külföld

A magyarországi ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt hallgatott ki egy szlovák állampolgárt, aki az országba látogatva két rendőrt is megütött

ELKÉPESZTŐ: Rendőrveréssel zárta a wellnessezést az ittas férfi

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2022. november 26-án egy wellnes hétvége keretében érkezett Miskolcra, barátaival a belvárosban annyira berúgtak, hogy végül értesíteni kellett a rendőrséget.

Mikor két rendőr a helyszínre érkezett a 25 éves férfi váratlanul, egy hirtelen mozdulattal, ököllel, közepes erővel megütötte az egyik rendőr arcát, majd miután a másik rendőr lefogta a karját, az elkövető azt a szorításból kirántotta és ököllel a másik rendőrt is megütötte. Ezt követően a rendőrök földre vitték a férfit, melynek ellenállt és a hátán fekve a rendőr őrmestert páros lábbal, talppal fejbe rúgta, majd egyszer a bordáját, továbbá mindkét lábszárát hozzávetőleg összesen 7-8 alkalommal eltalálva szándékosan megrúgta.

A szlovák állampolgárt végül sikerült lefogni, a nyomozó ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását, amelyet a Debreceni Járásbíróság nyomozási bírája hétfőn el is rendelt.


(Boon.hu)

Címkék: wellnes, rendőrverés