Elmerült egy férfi a folyóban, a fürdőzők azt hitték csak hülyéskedik

2019. augusztus 7. - 09:24 | Régió

Fürdőzés közben elmerült és eltűnt egy férfi. A parton és a vízben ugyan többen is tartózkodtak, akik hallották a segélykiáltást, a Tv Noviny szerint azonban az emberek azt hitték, hogy a férfi csak hülyéskedik.

Elmerült egy férfi a folyóban, a fürdőzők azt hitték csak hülyéskedik
Fotó: tvnoviny.sk

Az eset a tőketerebesi (Trebišov) járásbeli Kistárkányban (Malé Trakany) történt. A férfi a Tisza folyóban fürdött, amikor elkezdett segítségért kiáltozni. A Tv Noviny szerint a parton többen is voltak, de állítólag senki sem tudatosította, hogy a férfi valóban bajba került.

A férfi elmerült a víz alatt és már nem bukkant fel többé. A jelenlévők közül senki sem mert a segítségére sietni, állításuk szerint a folyónak az a szakasza megközelítőleg 4 méter mély.

A helyszínre kiérkező tűzoltók és rendőrök csónakba szállva kezdték keresni a férfit. Megközelítőleg 300 méteres területet kutattak át, de nem bukkantak rá az eltűnt személyre.

Mivel nem kizárt, hogy a folyó átsodorta a férfi testét a magyar félre, ezért a rendőrök értesítették a magyar hatóságokat is. A délutáni órákban búvárok is részt vettek a keresésben, de egyelőre nem találták meg a férfit.


tvnoviny.sk/para

Címkék: fulladás, eltűnt, folyó