ELNÖKVÁLASZTÁS: A felvidéki buckalakók „trendet alkottak, utat mutattak” és föltalálták a helikoptert…!

Barak László | 2019. február 26. - 16:27 | Vélemény

Vagy talán nem a címben foglaltakat állítják vadiúj aktuálpolitikai förmedvényükben? Amelyben szó szerint saját eredményüknek könyvelik el, hogy az a Robert Mistrík, akit a Magyar Közösség Pártja (felvidéki buckalakók) elnöke, Menyhárt József (Dodi, a feltalálózseni) pár napja a szlovákiai államfőválasztás egyedüli demokratikus jelöltjeként favorizált, máma visszalépett Zuzana Čaputová javára…!

ELNÖKVÁLASZTÁS: A felvidéki buckalakók „trendet alkottak, utat mutattak” és föltalálták a helikoptert…!
Paraméter-felvétel

Nos, némi képzavarral szólva, erre a bazira bizarr agymosási aktusra akarnak csomót kötni a felvidéki buckalakók. Méghozzá úgy, hogy ezt bírják nyilatkozni:

"Menyhárt József államfőjelöltségétől való múlt heti visszalépésével trendet alkottunk, utat mutattunk. Örülünk, hogy egyre többen látják: csak összefogással lehet legyőzni Fico emberét és a kommunista-mečiarista jelöltet. Örülünk, hogy a magyar közösség és az MKP helye ismét azon a térfélen van, ahol sikereket tudunk elérni."

- Azt a kurva teringettét nekije! A helikoptert meg ugyan ki találta föl?! - így a buckalakók mindenek fölött kereszt(y)én(y)konzervatív választó- szurkolótábora (köménymag).

Még szerencse, hogy itt a Felvidéken nem csak buckalkók tenyésznek. Akik meg azon töprenghetnek most, kik ezek a buckalakók? Akikről eddig annyit lehetett felületesen tudni, hogy a Csillagok háborúja című mesefilm elképzelt univerzumának egyik kétlábú, „értelmes” faját alkotják. Otthonuk pedig a Jundland Hulladékok sivatag. Területeiket roppant agresszíven védők és csak kevés idegent (migráns?) engednek maguk közé ők stb.

No, ugye! Ott a pont! Azoknak, akik esetleg puszta sértegetésnek tekintik, hogy a Magyar Közösség Pártja Szellemi Hulladék sivatagában lakók csak azért lettek a filmbeli buckalakókhoz hasonlítva, mert rühellik a migránsokat…

Akkor meg, mi a gond?

Legfeljebb annyi lehet, hogy a filmbeli buckalakók „értelmes fajként“ vannak a szóban forgó filmben kezelve. Míg az emkápés buckalakókról, lássuk be, talán vaskos túlzás ilyesmit állítani. Mármint, hogy értelmesek lennének!!!

U.i.:

Aki most már nem Menyhárt Józsefre (Dodi, a feltalálózseni) szavaz az államfőválasztás első fordulójában, az migráns!