Élő adásban égette magát le Veronika Remišová

2021. november 29. - 13:24 | Belföld

Veronika Remišová, a Za ľudí elnöke hétvégén a Na telo nevű politikai műsor vendége volt, és bizony olyan helyzetbe került, amiért alaposan elpirult az arca.

Élő adásban égette magát le Veronika Remišová
Forrás: Na telo

Néhány héttel ezelőtt Remišová azzal villogott, hogy nem tudta, mennyi az áfa (DPH) Szlovákiában. Most újfent előkerült a kérdés, és úgy tűnik, a Za ľudí elnöke azóta sem tanulta meg.

Vasárnap Peter Pellegrinivel a Na telo vendége volt, a műsor végén pedig Michal Kovačič műsorvezető tolmácsolta a nézők kérdéseit a politikusok felé. Az egyik Remišovának szólt, miszerint megtanulta-e már az olyan alapdíjak értékeit, mint például az áfa (DPH).

A régiófejlesztésért, beruházásokért és informatizációért felelős miniszterelnök-helyettes először habogott egy picit, majd arról kezdett beszélni, hogy mi mindent sikerült érvényesíteniük az adóreformban. A műsorvezető viszont hajthatatlan volt, a választ kérte a kérdésre.

„Elég sok számot kell a fejemben tartani az EU-támogatásokkal kapcsolatban, tehát bízom benne, hogy a nézők megbocsájtanak”

– válaszolt Remišová.

Kovačič viszont továbbra is kérlelhetetlenül várta a választ a kérdésre.

„Kovačič úr, legközelebb, ha kvízműsort szervez, nyugodtan meghívhat, de most...”

– mondta Remišová, mire a műsorvezető kijelentette: „Nem tudja”. A politikusnő ezt azzal zárta, hogy sem most, sem a jövőben nem fog a kérdésre válaszolni.


(Čas.sk)