Előadástechnikáról, tudományos marketingről és az emberi megismerésről – a Kikötő – Polgári Szalon következő vendége Mérő László

2023. március 27. - 07:58 | Kultúra

Folytatódnak a Kikötő – Polgári Szalon rendezvényei, az áprilisi vendég egy matematikusból lett pszichológus professzor, Mérő László.

Mit nyert eddig a tudomány és az emberi megismerés a tudományos hipnóziskísérletekkel? Mennyire tudomány tudományos marketing? Hogyan „adható el” jól tizenöt percben egy több éves kutatás és mi kell ahhoz, hogy felejthetetlen legyen egy tudományos előadás? Mitől lesz egy ember hiteles?

Miért jó az, ha a járvány után nem áll vissza minden a „régibe”? Létező jelenség-e egyáltalán a véletlen? Mitől függ, hogy racionálisan döntünk-e? Hogyan lehetünk boldogok? Beszélgetés hivatásról, viselkedési közgazdaságtanról és pszichológiáról egy matematikusból lett pszichológus professzorral a Kikötő – Polgári Szalon 2023. április eleji rendezvényén.

Vendég: Mérő László, matematikus, publicista, pszichológus, játékfejlesztő

Házigazda: Bödők Gergely, történész

Időpont: Április 5. (szerda) 18:00

Helyszín: Rév – Magyar Kultúra Háza, Komárom

Az esemény látogatóinak felajánlásait (jelképes 1 euró), vagy tetszés szerinti adományát ezúttal is jótékony célra ajánlják fel.

Az eseményen hang- és fényképfelvételek készülnek. A rendezvény szervezése és lebonyolítása a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően történik.


(-)