előrehozott parlamenti választások
2016 augusztus 5.
2015 január 25.
2012 június 3.
2012 május 7.
Atyaúristen!

Legközelebb talán le lehetne beszélni az első látásra is idült szellemi fogyatékosként megnyilvánuló embereket arról, hogy eszükbe jusson a választási urnákhoz járulni…

2012 április 24.
Csáky a Hídra gyanakszik, Magyarországhoz ragaszkodik

"Az alap az, hogy mi meg akarunk maradni magyar közösségnek, mi a Magyarországhoz való kapcsolatot nem akarjuk feladni, számunkra nagyon fontos a magyar alkotmányos testületekkel való kapcsolattartás, valamint a magyar állampolgárság felvételének lehetőségét is a jogaink egyik kiteljesedésének tartjuk" - így Csáky.

2012 április 23.
Ennyit tudtok…

Nézőpont kérdése, nagyobb-e annak a hírértéke, hogy hétvégén ülésezett a választási vereséget elszenvedett Magyar Koalíció Pártja Országos Tanácsa, mint annak, hogy egy bukott politikus egy további „magyar párt” megalapításán töri a fejét.

2012 április 21.
2012 április 17.
2012 április 15.
2012 március 26.
Miért „lájtos” Fico?

Mindent fölülíró közérdek, hogy Szlovákiát ne egy öncélúan pöffeszkedő, bosszúálló, gátlástalan, vagyis bunkó politikus vezesse.

2012 március 24.
Fico a „ministráló” jókisfiú szerepében

Fico lesz egy darabig Európa ügyeletes jófiúcskája. Felveszi a szép ruháját, megfésülködik, fogat mos, még egyszer fogat mos, széles mosolyt operáltat az arcizmaira és „órarugógerincűfelpattanót” a hátába, hogy ne kapjon lumbágót az állandó, tiszteletteljes hajlongástól.

2012 március 19.
2012 március 18.
Bekaphatjátok!

Kövér alapból képes a faragatlan barmot adni. Akárcsak koszos csehók semmirekellő törzsvendégei, akik konstans programja abból áll, hogy nyitástól záróráig vedelnek és húgyoznak. Közben meg az őket jellemző stílusban keresztbe-kulcsba véleményezik a való világot.

2012 március 13.
Nem fér el a parlament egyik tanácstermében sem a Smer-SD frakciója

Nem fér el a választásokon fölényes győzelmet szerző Smer-SD összes képviselője a szlovák parlament épületének egyetlen helyiségében sem, ezért kérdéses, hogy Robert Fico pártjának képviselői klubja hol tartja majd a gyűléseit- adta hírül a Sme napilap kedden.

Nemcsak Berényi nem tanul

Az MKP utóbbi két vezetői garnitúrájához hasonlóan a magyar kormányzat sem hajlandó tanulni a számokból. Az emberek, főleg a dzsókerként használt és nem csak sakkban parasztnak nézett külhoni magyarok számokban mérhetően kinyilvánított véleményéből sem.

2012 március 12.
Föl a fejjel, amíg van! Nemde?!

Még szerencse, hogy nem jártak úgy a szlovákiai magyarok, mint annak idején a komáromiak, ahol a helybeli MKP-keménymag által a Híd polgármesterjelöltjére lapátolt mocsok eredménye „mindössze” annyi lett, hogy egy szlovák polgármester ülhetett be a polgármesteri székbe…

Ameddig a szem ellát, marad a tavasz
Aktuális
Ma
csütörtök
péntek
POZSONY
4 °C
9 °C / 1 °C
8 °C / 1 °C
8 °C / 2 °C
DUNASZERDAHELY
4 °C
9 °C / 1 °C
8 °C / 2 °C
9 °C / 2 °C
KOMÁROM
3 °C
9 °C / 0 °C
9 °C / 2 °C
9 °C / 2 °C
PÁRKÁNY
2 °C
9 °C / 1 °C
8 °C / -1 °C
8 °C / 1 °C