Elrabolták vagy megszökött a szerelmével? Napok óta nem tudni, hol lehet a 15 éves lány

2023. január 17. - 07:58 | Régió

Családja napok óta keresi a 15 éves Anastázia Timkovát, de egyelőre nem bukkantak a nyomára. A legfrissebb információk szerint a lány eltűnése nem a véletlen műve – írja a Zregiónu.sk.

A tőketerebesi lánynak világosbarna, hosszú haja és barna szeme van, eltűnésekor pedig télikabátot, sötétkék farmert és fekete csizmát viselt. Családja egyelőre nem bukkant a nyomára.


Forrás: minv.sk

A Zregiónu.sk szerint legújabban olyan információk jelentek meg, egy helyi lakos, bizonyos Patrik K. más személyekkel együtt külföldre vitte Anastáziát, a mobiltelefonját pedig elvették, ezért sem tud kapcsolatba lépni hozzátartozóival. A család egy másik ismerőse szerint az említett személy a lány szerelme.

Néhány nappal ezelőtt Anastázia közösségi oldalán megjelent egy fotó, amelyen a feltételezhető barátjával szerepel, és a következő felirat áll mellette: „Szeretlek, gyönyörű szerelmem“. Ez arra utalhat, hogy a lány önként ment a fiatal férfival. Hogy jelenleg hol tartózkodhat, illetve veszélyben van-e, azt nem tudni. A lányt a rendőrség is keresi.


(Zregiónu.sk)