Eltemették a Vár utcai lövöldözőt, megáll az ész attól, amit édesapja kiírt a közösségi oldalára

2022. november 23. - 14:16 | Régió

Több mint egy hónap után temették el a pozsonyi Vár utcai támadót, aki megölt két ártatlan embert, majd magával is végzett. A fiatal lövöldöző édesapja ezt a közösségi hálón jelentette be, szavai pedig sokaknál kiverte a biztosítékot – írja a Čas.sk.

Eltemették a Vár utcai lövöldözőt, megáll az ész attól, amit édesapja kiírt a közösségi oldalára

Mint ismert, október 12-én este lövöldözés történt a pozsonyi Vár utcában (Zámocká), amely során két ember meghalt, egy pedig megsérült egy bárnál, ahol közismerten az LMBTQ-közösség tagjai találkoznak. A történtek előtt és után az elkövető aktív volt a közösségi hálón. A rendőrség másnap reggel holtan találta meg.

A Nový Čas információi szerint több mint egy hónappal később a gyilkos édesapja, Juraj Krajčík a közösségi oldalán jelentette be, hogy „szeretett fiától” november 18-án vettek végső búcsút, a temetés pedig számos komplikációval járt.

Sokaknál az is kiverte a biztosítékot, hogy Krajčík azt írta: „tisztelet az emlékének”, majd hozzátette: „Búcsút vettünk valakitől ilyen hamar és titokban csak azért, mert azok a >rendesek<, akik megválasztották ezt a garnitúrát, amely jelenleg a hatalomnál van, a fiam sírjának meggyalázásával, valamint halállal fenyegettek meg engem és a családom” – írta Krajčík.


(Čas.sk)