Eltűnt az U18-as labdarúgó-válogatott edzője!

A 48 éves férfi már hat napja nem adott jelet magáról.

Eltűnt az U18-as labdarúgó-válogatott edzője!
Fotó: Rendőrség

A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri a nagyszombati járásbeli 48 éves Milan Malatinský megtalálásában.

A férfit május 10-én, múlt héten csütörtökön 19 óra környékén látta legutóbb az ismerőse, aki hazavitte őt az átmeneti lakhelyére. Csütörtök óta nem tudja elérni a családja, semmilyen jelet nem adott magáról.

A rendőrség három keresőakciót indított, a belügyminisztérium helikopterével is keresték, egyelőre eredménytelenül.

Milan Malatinský 172 centiméter magas, zömök testalkatú, rövid barna haja és kék szeme van. Legutóbb fehér pólóban és kék farmernadrágban látták, Nike márkájú sportcipőt viselt, és világoskék sporttáska volt nála, amelyben a személyes dolgai voltak.

Mária Linkešová, Nagyszombat megye rendőrségi szóvivője a nyilvánosság segítségét kéri: amennyiben bármit tudnak az eltűnt személy hollétéről, jelentkezzenek a 158-as rendőrségi segélyhívón, vagy személyesen a legközelebbi rendőrkapitányságon.

Milan Malatinský az U18-as labdarúgó-válogatott edzője. Az U18-as Slovakia Cup döntője előtt egy nappal Szencen vált el a csapattól, azóta pedig nem adott magáról hírt.

Milan Malatinský az ismert edző, Anton Malatinský unokatestvére. Korábban a Spartak Trnava, a Dukla Banská Bystrica és az Inter Bratislava játékosa volt.


TASR/para