Eltűnt egy 11 éves magyarországi lány – utoljára a 63-as főúton láthatták egy fiúval

2019. augusztus 9. - 12:08 | Régió

Nagy erőkkel keresnek egy 11 éves magyarországi lányt, aki vélhetően egy szlovákiai fiúval találkozott. A legújabb információk szerint a párost utoljára Szlovákiában, a 63-as főúton látták Komáromnál.

Eltűnt egy 11 éves magyarországi lány – utoljára a 63-as főúton láthatták egy fiúval
Forrás: Police.hu

A Police.hu szerint a Csepelen élő Nagy Dorottya csütörtökön összepakolta ruháit egy piros bőröndbe és válltáskába, majd ismeretlen helyre távozott. A lány állítólag az interneten megismerkedett egy 15 éves szlovákiai fiúval – nagy a valószínűsége, hogy ő csalta el a kislányt.

Dorottyánál nincsenek semmilyen iratok, se pénz, se mobiltelefon. A fiú valószínűleg elment érte Magyarországra, ugyanis egyes információk szerint látták őket Óbudán, ahonnan Esztergomba próbáltak eljutni.

A legfrissebb információk szerint a párost már Komáromban, a 63-as főúton látták utoljára és Pozsony felé tartottak – nem kizárt, hogy egy autós felvette őket. A lány édesapja már a szlovákiai rendőrségen is volt.

Dorottya megközelítőleg 160 centiméter magas, karcsú testalkatú, hosszú barna haja van. A Police.hu szerint egy térfigyelő kamera rögzítette a lányt, aki farmer rövidnadrágban, fehér pólóban, fekete felsőben és világos papucsban ment el otthonról. Aki látta a lányt, az hívja a családját a 06209828371-es telefonszámon.


police.hu/para