Eltűnt egy 53 éves férfi, aki fejsérülése óta szinte semmire sem emlékszik

Mindössze papucsban és félujjúban hagyta el a homonnai szociális otthont az 53 éves Jozef, akiről már három napja semmit sem tudni. A férfi egy fejműtéten van túl, apja szerint szinte semmire sem emlékszik. 

Eltűnt egy 53 éves férfi, aki fejsérülése óta szinte semmire sem emlékszik
Forrás: TV JOJ

Jozef, aki arra sem emlékezett, hogyan hívják és a hozzátartozóit sem ismerte meg, néhány nappal ezelőtt hagyta el a szociális otthont. Azóta a rendőrség keresőakciót indított a megtalálására.

A férfi apjának elmondása szerint Jozef tavaly decemberben olyan szerencsétlenül esett el, hogy beütötte a fejét, mely során agykárosodást szenvedett. Az utóbbi két hónapot a szociális otthonban töltötte – az intézményben azonban szabadon mozoghatnak a kliensek.

Daniel Džobaník rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a férfi megközelítőleg 170 centiméter magas, karcsú testalkatú. A kopaszodó férfi fején látható az operáció utáni sebhely. Eltűnésekor kék melegítőt, papucsot és csíkos félujjút viselt. Jozef eltűnését a szociális otthon egy alkalmazottja jelentette be.

A rendőrség arra kéri az embereket, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a férfiről, az jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon, vagy hívja a 158-as telefonszámot.

noviny.sk/para