Eltűnt három gyerek, nagy erőkkel keresi őket a rendőrség

A szomszéd faluba igyekeztek vasárnap este, azóta nem találják őket.

A rendőrség eltűnt személyként keres három losonci járásbeli, fülekkovácsi (Fiľakovské Kováče) illetőségű fiút, akik még vasárnap, április 22-én, az esti órákban indultak el a barátaikhoz a faluba. Azóta ismeretlen helyen tartózkodnak. A 14 éves Leopold Kevin Segečről, testvéréről, a 13 éves Manuel Segečről, valamint a szintén 13 éves Sebastián Kökenyről van szó.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az eltűnt személyek felkutatásához. „Aki bármilyen információval rendelkezik a három fiúról, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőrőrsön, vagy telefonon, a 158-as segélyhívószámon” – közölte szerdán Mária Faltániová, a besztercebányai kerületi rendőrség szóvivője.

Leopold Kevin Segeč 170 cm magas, sovány testalkatú, világosbarna szeme, és szőke, közepesen hosszú haja van. Az arca bal oldalán, a szeme alatt egy kis sebhely található. Utoljára sötétkék farmert, fehér melegítőfelsőt és fekete, tépőzáras tornacipőt viselt, melyen egy zöld csík fut végig és zöld a talpa is.

Manuel Segeč 160 cm magas, sovány testalkatú, barna szeme és szőke, közepesen hosszú, göndör haja van. Utoljára sötétkék farmert, világosbarna, tépőzáras cipőt, rövid, barna trikót és Motogrip feliratú, fekete-fehér kabátot viselt. 

Sebastián Kökeny 160 cm magas, sovány testalkatú, barna szeme és rövid, barna haja van. Utoljára szürke, kapucnis, felirat nélküli felsőt, fehér pontokkal ellátott, terepszínű melegítőnadrágot és fehér sportcipőt viselt.


TASR/para