Eltűnt két diószegi lány, segítsen megtalálni!

A galántai rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri két diószegi tinédzser megtalálásában.

Eltűnt két diószegi lány, segítsen megtalálni!
Jana Orichelová és Elena Szakálová (Rendőrségi felvételek)

Martina Kredatusová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint eltűntként keresi a rendőrség Jana Orichelovát és Elena Szakálovát – előbbit január 9-én, utóbbit 2017. december 19-én látták utoljára.

A 17 éves Jana Orichelovát legutóbb a diószegi vasútállomáson látták, ahol felszállt a Pozsonyba tartó vonatra, és a Spišská Nová Ves felé tartó gyorsvonatra kellett volna átszállnia, ott várták ugyanis a helyi reedukációs központ munkatársai. A lány azonban nem érkezett meg a városba, és otthon sem jelentkezett.

Jana megközelítőleg 160 centiméter magas, közepes testalkatú. Barna szeme és fekete, vállig érő, göndör haja van. Legutóbb sárga kabátban és szürkésbarna nadrágban látták, valamint rózsaszín, virágmintás rövid ujjú póló volt rajta. Fekete fűzős sportcipőt viselt és hátizsák volt nála.

A 14 éves Elena Szakalovát legutóbb édesanyja látta, amikor reggel az iskolába indult. Csakhogy a fiatal nem érkezett meg az iskolába, és otthon sem jelentkezett.

Elena 165 centiméter magas, közepes testalkatú. Barna szeme és barna, göndör, vállig érő haja van. Eltűnésének idején fekete szoknyát és színes, kockás inget viselt fehér pólóval.

A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri: amennyiben bármit tudnak az eltűnt személyekről, értesítsék a rendőrséget a 158-as segélyhívón, illetve személyesen bármelyik rendőrkapitányságon.


(para)