Eltűntek: 16 és 17 éves lányt keres a rendőrség

2019. szeptember 20. - 12:32 | Régió

A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri egy 16 és egy 17 éves lány megtalálásában, akik a lőcsei nevelőintézetben élnek.

Eltűntek: 16 és 17 éves lányt keres a rendőrség
Rendőrségi felvételek

Jana Ligdayová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a 16 éves rózsahegyi Kristína Krakovská és a Letanovce községből származó 17 éves Anna Krošenová a nyári szünetet követően nem tért vissza a nevelőintézetbe, azóta semmilyen életjelet nem adtak magukról a lányok.

A szóvivő szerint Kristína édesanyja elmondta, lánya Liptószentmiklóson tartózkodik a barátjánál. Azonban a lány az eddig végrehajtott rendőrségi intézkedéseket követően sem került elő.

Kristína 160 centiméter magas, karcsú testalkatú, zöld szeme és hosszú barna haja van. Azt nem tudni, hogy milyen öltözéket viselt utoljára, viszont több tetoválás is van a testén, amelyek alapján be lehet azonosítani. A bal bokáján két kör, a bal lábának egyik ujján egy kereszt, míg jobb lábának térde felett a „Miro” név van feltetoválva.

A másik eltűnt, Anna 154 centiméter magas, teltkarcsú testalkatú, barna szeme és fekete haja van. Nincs különleges ismertető jegye, azt sem tudni, hogy mit viselt utoljára.

A rendőrség arra kéri a nyilvánosságot, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a lányokról, az hívja a 158-as segélyhívót vagy a poprádi járási rendőrséget a 0961 893 371-es telefonszámon. Emellett üzenetet is lehet hagyni a rendőrség Facebook-oldalán.


TASR/para