Emberölés ügyében nyomoznak Hodosban

Több nyomozati verzióval dolgoznak a rendőrök a pénteken este Hodosban holtan talált férfi ügyében.

Emberölés ügyében nyomoznak Hodosban
Fotó: Paraméter

Este kilenc óra körül találták meg az 50 éves V. L.-t a kultúrház melletti utcában, otthonától mintegy 20 méterre - írtuk korábban

"A mentők közlése alapján már nem mutatott életjeleket. Az igazságügyi orvosszakértő nem tudta kizárni az idegenkezűséget, elrendelte az áldozat boncolását" - közölte portálunkkal Mária Linkešová kerületi rendőrszóvivő.

V. L. holtteste az úttest szélén feküdt, körülötte egy csomó vér. Információink szerint a feje vérzett. "A nyomozótiszt emberölés gyanújával indított büntetőeljárást" - folytatta a szóvivő, hozzátéve, hogy a rendőrség több nyomozati verziót vizsgál, melyek V. L. halálához vezettek.

Arról nem kaptunk információt, hogy ezek közé-e tartozik az, hogy a rendőrök másnap reggeltől a kultúrház feletti panzióban tartózkodtak, és úgy tudjuk, ki is hallgattak valaki(ke)t. Információink szerint ugyanis valaki, aki ott töltötte az éjszakát, véresen tért vissza késő éjjel, nyomot hagyott a panzió kilincsén és a recepción is. "Közelebbi információt e pillanatban nem árulhatunk el" - szögezte le Linkešová.

(parameter)