Emésztőgödörben találták meg apát és fiát Madaron – a 11 éves fiú életét vesztette

2017. szeptember 4. - 21:42 | Régió

Érthetetlen tragédia történt Madaron (Komáromi járás): eddig tisztázatlan körülmények között életét vesztette egy 11 éves fiú, míg édesapja válságos állapotban került kórházba. Mindkettőjüket az emésztőgödörben találták meg.

Egy idős nő sehol sem találta fiát, ezért felhívta annak bátyját, hogy keresse meg. A férfi átkutatta a családi ház udvarát, mikor megpillantotta, ahogy az épület mögötti emésztőgödörből egy pár gumicsizma áll kifelé.

A furcsa nyögéseket kiadó férfit végül másik testvérével tudta csak kihúzni. Arra azonban a legrosszabb rémálmában sem gondolt, hogy nem sokkal később az emésztőgödör alján unokaöccse testére bukkan rá. A 11 éves fiú már nem volt életben, mikor kihúzták az emésztőgödörből.

Božena Bruchterová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a helyszínre kiérkező orvos kizárta az idegenkezűség lehetőségét.

A fiú apja mesterséges kómában fekszik a komáromi kórházban. Az esettel kapcsolatban csak azután derülhetnek ki bővebb részletek, miután a férfit felébresztik a mélyaltatásból.

noviny.sk/para