Éremhalmozó dunaszerdahelyi birkózók évértékelője

2018. december 15. - 19:09 | Sport

Jó szokásukhoz híven a végéhez közeledő 2018-as esztendőben is sikert sikerre halmoztak, mindkét fogásnemben jeleskedtek a szabadfogásra szakosodott Dunaszerdahelyi Birkózóklub versenyzői.

Éremhalmozó dunaszerdahelyi birkózók évértékelője
Lelkes Vince felvételei a dunaszerdahelyi birkózóklub pénteki évértékelőjén készültek

A remekbe szabott eredményekről a klubelnök, Hakszer Roland számolt be a pénteken zajló jutalmazással egybekötött hagyományos évértékelőn.

„Versenyzőink idén tizenhat bajnoki címmel kerültek a figyelem fókuszába. Említést érdemel, hogy további tíz ezüst- és kilenc bronzéremmel gyarapítottuk gyűjteményünket. Nyolc birkózónk állt csatasorba címeres mezben a rangos világversenyeken, korosztályos kontinensviadalokon és világbajnokságokon, valamint a brazíliai főiskolai világbajnokságon. Az összes idei versenyen védenceink 167 érmet produkáltak, ebből 70 az aranyérmek száma. A szabadfogású diákligában és ifiligában egyaránt a harmadik helyen zártunk” – nyomatékosította a kiváló eredményeket a klubelnök, aki a támogatásért köszönetet mondott a városvezetésnek, a szponzoroknak és a szülőknek. Elmondása szerint az éremeső záloga edzőik, id. Gaál Attila, Hakszer Tibor és Vajas József magas szintű szakmai munkája, elhivatottsága.

A rendezvényen nyilvánosságra hozták a 2018-as év dunaszerdahelyi birkózója ankét eredményeit. A legjobbakat természetesen különdíjjal jutalmazták.

A különdíjjal jutalmazottak névsora

Kovács Ferenc Dániel

Gaál András

Csörgő László

Csörgő Tamás

Hakszer Balázs

Bürsöly Gergely

ifj. Gaál Attila

Bacsfai Réka

Juhász Mária

ái