Érezd jól magad és tegyél jót! – Bőséges programmal vár a nyékvárkonyi Jótékonysági családi nap

2021. augusztus 12. - 18:14 | Régió

Színes programokkal teli szombatra számíthat az, aki augusztus 14-én ellátogat a nyékvárkonyi Gaál Ferenc Parkba (a park a falu közepén a Texas vendéglő mögött található). A szórakozás mellett pedig jót is tehetünk, hiszen a Jótékonysági családi nap a 16 éves helyi Molnár Bálint gyógykezeléseit hivatott támogatni.

Érezd jól magad és tegyél jót! – Bőséges programmal vár a nyékvárkonyi Jótékonysági családi nap

A szervezők már a délelőtti óráktól bőséges programmal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Ugrálóvár, arcfestés, hajfonás, étel, ital, zene, tombola – mind helyet kap majd. Délelőtt 10 órától továbbá rendőrkutya- és fegyverbemutatóra kerül sor. Délelőtt 11 és délután 2 óra között az SAD kisvonata viszi falunéző túrára az érdeklődőket, ami után motorra pattanhatnak a gyerekek. Ellátogatnak a helyszínre ugyanis a környékbeli motorosok, akik (lezárt utakon) örömmel adnak kóstolót abból az érzésből, amit ők éreznek kétkerekű járgányaikon ülve.

Délután 2 órakor tűzoltó bemutatót tekinthetünk meg, amely után az ügyes lurkókat kistűzoltóvá avatják. Utána következhet a buli: habpartyval készülnek a tűzoltók. Miután mindenki alaposan elfáradt, jöhet a tombolahúzás és az árverés. Utóbbi az FC DAC 1904 támogatásával valósul meg. A jótékonysági árverésen a DAC focistái által aláírt mezre, illetve más DAC ajándéktárgyra lehet majd licitálni.

Az árverésből befolyt összeget, illetve a becsületkasszában összegyűlt pénzt a szervezők a nyékvárkonyi Molnár Bálintnak adományozzák, ezzel hozzájárulva a fiatal fiú szükséges gyógykezeléseihez.

(para)