Érmekkel tértek haza Debrecenből a Seishin Karate Klub harcosai

2022. szeptember 19. - 12:57 | Sport

A Seishin Karate Klub harcosai részt vettek az elmúlt hétvégén megrendezett Debrecen Kupa elnevezésű nemzetközi karateversenyen Magyarországon.

Érmekkel tértek haza Debrecenből a Seishin Karate Klub harcosai
Fotók: Seishin Karate Klub (További képekért kattints!)

A versenyen 340 induló vett részt 50 klubból, négy országból. A megnyitó után a csallóközi klubból Sárai Csongor kezdett. Szépen bemutatva a formagyakorlatokat egészen az elődöntőig menetelt. Rakus Jánnak sajnos nem sikerült továbbjutnia az első körön.

"Sárai Csongor küzdelemben szépen betartva az edzői utasításokat a döntőig menetelt, ahol éppen csak alul maradt. Bíró Bendegúz ez első küzdelmét szépen hozta, a másodikban sajnos alul maradt, így 5. helyen végzett. Vígh Larának jó gyakorlási lehetőség volt ez a verseny. Sajnos győznie nem sikerült, de sok tapasztalattal lett gazdagabb. Kiss Ádám az első küzdelmét megnyerte, sajnos többet nem tudott győzni, így a 4. helyen végzett. Összességében öt indulóból ketten dobogóra tudtak állni, ami nagyon szép eredmény egy ilyen színvonalas versenyen. Köszönet a segítségért Markovics Ádámnak, és Áronnak az edzői munkáért – értékelte a részvételt Sensei Markovics János 4.dan, a Seishin Karate Klub vezetője.

Második helyezett: Sárai Csongor (Keszegfalva) – U14/ -50kg,

Harmadik helyezettek: Sárai Csongor (Keszegfalva) – U14/ kata és Vígh Lara (Ekecs) – U16/ -60kg,

Negyedik helyezett: Kiss Ádám (Keszegfalva) – U16/ -65kg,

Ötödik helyezett: Bíró Bendegúz (Dunaszerdahely) – U14/ -70kg.


(para)