Erősebb és sikeresebb régiók

Egyre markánsabbak az egyes régiók között lévő fejlődési különbségek. Ennek oka egyrészt az előző központi kormányok politikájában, másrészt a megyei képviselők tevékenységében keresendő. Ahhoz, hogy ez megváltozhasson, és az Ön régiója is erősebb és sikeresebb legyen, arra van szükség, hogy megfelelő önkormányzati képviselőket válasszunk.

A Híd és képviselői országos szinten teljesítik a párt választási programját. Annak köszönhetően, hogy a párt a kormány része, sok mindenen javítani tudunk. Úgy, ahogy azt a választások előtt ígértük. Rövid idő alatt sikerült megoldanunk jó pár olyan régóta megoldatlan megoldhatatlannak tűnő problémát, amelyek különböző társadalmi csoportok életszínvonalának javulásához vezettek.

Regionális képviseletünk eddig gyengébb volt, legalábbis olyan pártok eredményeivel összehasonlítva, amelyek évek óta pozitív változásokat ígérgetnek. Ezzel csak egy gond van, a konkrét tettek elmaradtak. Ezen egyértelműen változtatni kell. Ne higgyünk a hangzatos jelszavaknak, a teljesíthetetlen, ismét előrántott ígéreteknek. A múltban elért eredmények alapján döntsünk.

Teljesen rendjén való, ha az emberek ezzel elégedetlenek, élhető megyét szeretnének. A rossz minőségű utak, a nem megfelelő szintű szolgáltatásokat nyújtó egészségügyi intézmények, a megyei szinten végzett vagy el nem végzett munka eredménye. Arról nem beszélve, hogy a megyék a vállalkozások, a szolgáltatások és az idegenforgalom fejlesztése terén is jelentősebb javulást érdemelnének. Ehhez viszont rátermett képviselőkre van szükség. Olyanokra, akik nemcsak terveznek, de cselekednek is.

A Híd ilyen képviselőket kínál. Mi teljesítjük a választási programunkat, országos szinten konkrét eredményeket tudunk felmutatni. Meggyőződésünk, hogy ez regionális szinten is működhet.

Beszélni mindenki tud, de tenni tudni kell!

 

(PR-cikk)