Erre nincs bocsánat: Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa a sorosozás áldozata lett

A Magyarországon évek óta folyó eszetlen sorosozás kezdi meghozni rohadt gyümölcsét. Valamilyen észkombájn Dávid-csillagot rajzolt Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa plakátjára Budapesten. Az író kivételesen azt kérte követőitől,  osszák meg a felvételt.

Erre nincs bocsánat: Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa a sorosozás áldozata lett
Facebook (Vámos Miklós)

"Na, emberek. Ezt kapjuk ma, amiért plakátra kerültünk. Koncz, a pélyi parasztcsalád sarja, és én, a félig szláv (anyám neve Ribárszky). De azért az atyai ág zsidó volt, míg egészen kiirtották őket. Az ő nevükben juszt is zsidó leszek, s tiltakozom" - írja Vámos a Facebook-bejegyzésében.

"Ámbár sejtem,-folytatja az író - a tettesek nem tudják, mit cselekszenek. Uszítóikra (előretoltak, sorosozók, új kultúrát teremteni óhajtók) szórom a lehető legsúlyosabb átkokat. S üzenem: ez itt az én hazám is, takarodjanak el ők. S ha van képük, csak uszítsanak és zsidózzanak tovább, 2019-ben is. Aztán egyék meg, amit főztek. Erre nincs bocsánat."

Vámos még azt is megjegyzi, ezúttal "kivételesen kérem, hogy aki egyerért, ossza meg. Hadd lássák sokan, mi folyik itt." 

(para)