Eszeveszett tombolásba kezdett egy férfi Nagymegyeren: ütötte-rúgta a rendőröket, a földre kényszerítve sem adta fel

2024. február 13. - 15:39 | Régió

Vasárnap a kora reggeli órákban Nagymegyerről (Dunaszerdahelyi járás) érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy férfi agresszíven viselkedett a volt párjával szemben.

Amikor a rendőrök a helyszínre értek, a férfi a ház bejáratánál állt. Igazoltatták és közölték vele, hogy magatartásával jogellenes cselekedetet követett el.

Ez azonban csak olaj volt a tűzre: vulgáris szidalmakat szórt a rendőrökre, és halálosan megfenyegette őket, konkrétan azzal, hogy eltöri az összes csontjukat és kitekeri a nyakukat – közölte a Nagyszombat megyei rendőrség a hivatalos közösségi oldalán.

Miután figyelmeztették, hogy hagyja abba a fenyegetőzést, megütötte az egyik rendőrt.

A többszöri felszólítás ellenére az illető továbbra is ököllel közelített a rendőrök felé, ezért a rendőrnő megragadta, és a kollégájával együtt a földre kényszerítették.

Az agresszív férfi azonban nem adta fel, még ekkor is próbált kiszabadulni és megütni őket, ezért megbilincselték.

Mivel ezt követően is aktív ellenállást tanúsított, és egyre agresszívebben viselkedett, a városi rendőrök segítségével szállították a rendőrőrsre. Út közben még sikerült megrúgnia a szolgálati autót vezető rendőrnőt.

Miután ellátták a férfi sérüléseit, amelyeket saját magának okozott, rács mögé került. A nyomozó indítványozta a vizsgálati fogságba helyezését, amelyről az illetékes bíróság hamarosan dönt.

A 28 éves férfit hivatalos személy ellen elkövetett támadás miatt akár öt évre is rács mögé küldhetik.


(parameter)