Évértékelő családi napon díjazták az egyházgellei gyermek focicsapatok tagjait

2022. július 11. - 11:54 | Régió

A gellei utánpótláscsapatok (U9, U11, U15) 2021/2022-es fociidényének lezárására július 9-én került sor.

Évértékelő családi napon díjazták az egyházgellei gyermek focicsapatok tagjait
További képekért kattints!

A program már délelőtt elkezdődött, a gyerekek korosztálytól függetlenül egymás ellen játszhattak, sőt, szüleik is beszállhattak és együtt élvezhették a játékot. Emellett palacsintaevő versenyre is nevezhettek a résztvevők, valamint büntetőrúgó versenyre is sor került.

A finomságokról az edző, valamint az utánpótláscsapatok tagjainak szülei gondoskodtak. Reggeltől bográcsban főtt a babgulyás, az anyukák palacsintát és lángost is sütöttek, valamint sült liba is az asztalra került. A gyerekek örömére azért a pizza sem maradt el.

A nap folyamán természetesen az idény értékelése is sor került, és senki sem maradt jutalom nélkül. Az összes játékos megérdemelt érmet kapott, valamint különféle díjakban is részesülhettek. Minden korosztályból díjazták a legjobb góllövőt, a legjobb kapust, a leghasznosabb játékost, illetve azokat is, akik a legtöbbet fejlődtek. A végén pedig a legjobb, szülők és edzők által választott játékos megkaphatta az Aranylabdát.

Az eredmények nagyban köszönhetők az edzők, Póda Mihály, Tóth Kristóf és Cséfalvay Ábel kitartó munkájának, valamint a szülők háttérből való támogatásának. Most egy kis pihenő következik, de július utolsó hetében újra kezdetét veszi a felkészülés.


(-)