Ez a nő feltehetően csúnyán meglopta a dunaszerdahelyi egészségügyi diákjait!

A Dunaszerdahelyi Egészségügyi Szakközépiskola a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést a bűntényről.

Ez a nő feltehetően csúnyán meglopta a dunaszerdahelyi egészségügyi diákjait!
További képekért kattints!

A péntek délelőtti poszt szerint egy nő meglopta az iskola diákjait, a közzétett videón szereplő idő alapján csütörtökön délelőtt 9.45 környékén. A videón látható, hogy egy csapatnyi lány mögött érkezik egy telefonáló vagy telefonálást imitáló nő, aki az öltözőket is magába foglaló folyosón lemarad róluk, majd körülnéz, és bemegy az egyik öltözőbe. Percekkel később jön csak ki, majd továbbmegy.

Az iskola hivatalos állásfoglalása:

Horváth Mária, az iskola munkatársa azt az információt osztotta meg velünk, hogy a történtek után három negyedik osztályos diáklány jelentette nekik, hogy eltűntek a személyes dolgaik az öltözőből, többek között pénztárca, az irataik, mobiltelefon. Az egyikük számlájáról 10.30-kor már valaki le is emelt 100 eurót. Tegnap este emellett egy harmadik osztályos diáklány édesanyja is jelentette, hogy eltűnt a lánya bőrkabátja, de az még nem biztos, hogy ez az eset is összefügg a délelőtt történtekkel. "A károsultak tegnap a rendőrségen is feljelentést tettek, az iskola pedig átadta a rendőrségnek a kamerafelvételt" - közölte.

A videón látható lányokról a tanárnő elárulta, hogy szakgyakorlatról jöttek be, a mögöttük lévő nő viszont nem az iskola diákja. "Pár éve a kamera segítségével a rendőrség már elfogta azt a fiatalembert, aki az iskola oldalsó bejáratán beszökve elcsente a dataprojektort. Akkor is a Facebookra tettük fel a tolvajt, valaki felismerte, és jelezték nekünk, majd a rendőrségnek, hogy hol találják. Még aznap délután elfogták az illetőt" - emlékeztetett.

Aki felismeri a felvételen látható, fiatal(nak tűnő), viszonylag jól öltözködő hölgyet, jelezze azt a legközelebbi rendőrőrsön vagy a 158-as segélyhívón.

(SzT/parameter)

augusztus 13. - 14:53
Hova tűnt Marin Ljubičič?
Kellemetlen incidens vet árnyékot az új szezonban remekül teljesítő DAC szereplésére.