Ezúttal egy dénesdi fickó kaszált nagyot sportfogadással

2017. március 30. - 09:09 | Régió

Pár napja egy nyugdíj előtt álló zólyomi férfire mosolygott a szerencse, kedden pedig egy dénesdi (Dunajská Lužná) tippelő találta el kilenc mérkőzés eredményét, és zsebelt be csaknem 150 ezer eurót.

A dénesdi tippelő, akit lehet, hogy a zólyomi férfi sikere inspirált, kedden este 9 NHL-mérkőzést tartalmazó szelvényt adott fel. Apró szépséghiba, hogy míg a zólyomi tippelő alig több mint 2 euróból nyert 300 ezer eurót, addig mostani szerencsésünk 62,96 euróért adta fel a szelvényt.


Forrás: Niké.sk

Végül a szerencse rámosolygott: a három döntetlent is tartalmazó szelvénnyel 149 980,25 eurót nyert. Viszont nem sok híján múlt, hogy elússzon a nyeremény: a tippelő döntetlenre játszotta meg a Minnesota – Washington mérkőzést, 27 másodperccel a harmadik harmad vége előtt azonban a vendégek még 4:2-re vezettek. Ezután a hazaiak rekordidő alatt ütöttek két gólt, amivel megszületett a 4:4-es eredmény.

A 300 ezer eurót nyerő zólyomi tippelő nyereményéből egy Mercedest szeretne venni, az azonban rejtély, hogy a dénesdi nyertes mire költi nyereményét.

Cas.sk/para