Felgyújtotta magát egy férfi a bacsfai golfpályán!

Felgyújtotta magát egy férfi a bacsfai (Dunaszerdahelyi járás) golfpálya területén - értesült a Paraméter kedden délután.

Felgyújtotta magát egy férfi a bacsfai golfpályán!
Fotók: Paraméter

Információink szerint egy férfi a I/63-as út mentén, Bacsfa közelében leparkolta pozsonyi rendszámú gépkocsiját, majd az országút melletti golfpálya területére gyalogolt, ahol öngyilkosságot követett el - felgyújtotta magát.

Hivatalosan meg nem erősített forrásból úgy tudjuk, az öngyilkosságot elkövető személy külföldi állampolgár volt, és a rendőrséget az áldozat egy ismerőse/hozzátartozója tájékoztatta arról - GPS-jel alapján -, hogy a férfi a golfpályánál tartózkodik.

A helyszínre kedden kora délután vonultak ki a rendőrség, a tűzoltóság és a mentőszolgálat munkatársai. A rendőrségi helyszínelés délután négy órakor még folyamatban volt.

A karácsonyi ünnepek idején általában megnövekszik az öngyilkosságot megkísérlő vagy elkövető személyek száma, ilyenkor fokozottan ügyelnünk kell magányos, depresszióra hajlamos hozzátartozóinkra. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a Felvidéki Lelki Elsősegély Telefonszolgálat krízishelyzetben lévőknek rendszeresített telefonszámait: 0918500333, 0904400338.

(parameter)