Felismered őket? Valóságos káoszt csináltak az üzletben a tolvajok (videó)

Tolvajok egy csoportját körözi a rendőrség, akik egy üzletben ruhákat tömködtek a táskájukba, illetve a kabátjuk alá. Azzal azonban nem számoltak, hogy az egészet rögzíti a biztonsági kamera.

Az öt tolvaj (három nő és két férfi) zárás előtt tért be a Pozsony óvárosában található, táncos kellékekkel foglalkozó üzletbe. A tolvajok benyomakodtak az üzlet hátsó részébe, és ahogy az eladónő utánuk akart volna menni, az egyik nő már jött is kifelé, hogy lefoglalja őt.

A többiek eközben senkitől sem zavartatva loptak – úgy tűnik még az sem érdekelte őket, hogy az egészet rögzíti a biztonsági kamera. Miután több ruhát is betömtek a kabátjuk alá, illetve a táskájukba, a pénztárhoz mentek, hogy a klasszikus „felváltós“ trükkel átverjék az eladónőt. „Megpróbálták átverni az eladónőt. Adtak neki 200 eurót, ami leesett a földre, majd úgy tettek, mintha a kártyáik estek volna le“ – mesélte az üzlet tulajdonosa.

Az egyik nő ezt követően megvádolta az eladónőt, hogy rosszul adott neki vissza. A többiek is a társukat segítették: egyik kérdést tették fel a másik után, mindenféle dolgokat kezdtek a pultra pakolni, valóságos káoszt teremtettek.

Mikor hirtelen mindenki távozott az üzletből, az eladónő máris rosszat sejtett. Sírva hívta fel az üzlettulajdonost, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A tolvajok megközelítőleg 500 eurós kárt okoztak az üzletnek.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, és arra kérik az embereket, hogy aki felismeri a videón látható személyeket, az jelentkezzen a rendőrségen.

noviny.sk/para