Felsőszeliben és Gútán remekeltek a Bősi Futóklub versenyzői

2022. június 2. - 13:46 | Sport

Nagyüzem van a futópályákon, egymást követik a rendezvények. Így volt ez az elmúlt hétvégén is. A megmérettetéseken a Bősi Futóklub tagjai is rótták a kilométereket. Mi több, korosztályukban a legjobbak közé tartoznak. Így volt ez szombaton, május 28-án Felsőszeliben és Gútán.

Felsőszeliben és Gútán remekeltek a Bősi Futóklub versenyzői
Fotók a Bősi Futóklub archívumából

Felsőszeliben 10 kilométeren álltak rajthoz a bősiek. Négyen neveztek, közülük ketten, Király Zsuzsa (3. hely) és Király Mátyás (2.) dobogóra került, Kun Meton Martina és Both Rita korosztályukban az 5. helyen zárt.

Egyébként a felsőszeli RoniRun Club elnöke, a mátyusföldi futófesztiválok megálmodója, kivitelezője és főszervezője Kontár Ronald különdíjjal, egy fényes serleggel jutalmazta meg bősi kollégáját, Király Mátyást, aki a futás népszerűsítésében vállal oroszlánrészt a régióban.

„Gútán, a DGS Dögös Sprint 2022 névre keresztelt jótékonysági versenyen Horváth László, Tomáš Gašparik és Nagy (Buchinger) Anita vett részt. Anita 7 kilométeren állt rajthoz, míg a fiúk a kétkörös táv, a 14 kilométer mellett döntöttek. Tomi az elveihez hűen nem adja alább a maximumnál. Így ő egy bámulatos időeredménnyel (52:22-es idővel) abszolútban megnyerte a távot.

A többiek is kitettek magukért, hiszen egy nemes célért induló sportoló, már a rajtnál elmondhatja magáról, hogy győztes” – ecsetelte a futótársak Vág-parti helytállását Király Mátyás.


ái

Címkék: futás, Bősi Futóklub