A felüljáró korlátjáról lógott a sínek fölött egy fiatal férfi, öngyilkossággal fenyegetőzött

2021. november 27. - 11:55 | Régió

A losonci vasúti sínek fölötti felüljáró korlátján átmászva lógott lefelé egy fiatal férfi. Kirendelték a mentőszolgálatokat, mintegy félórán át győzködték, végül sikerült megmenteni - számolt be az esetről a Joj TV.

A felüljáró korlátjáról lógott a sínek fölött egy fiatal férfi, öngyilkossággal fenyegetőzött
Forrás: Joj TV

A férfi mindkét kezével kapaszkodott a korlátba, közben lefelé lógott. A szemtanúk szerint azt kiabálta, le fog ugrani. Kihívták a rendőrséget és a mentőket is, a tűzoltók pedig egy létrát állítottak a síneket övező betonkerítéshez, hogy ha a fiatal férfi valóban leugrana, vagy leesne, akkor minél előbb a segítségére tudjanak sietni.

A Joj TV riportja szerint néha tényleg úgy tűnt, hogy tragikus vége lehet a történteknek. A fiatal ugyan többször is visszamászott a korláton, de amint megpróbálták megközelíteni, megint átmászott rajta.

A végül egy járókelőnek, akit nem vett időben észre, sikerült megragadnia a karját, és felfele húznia őt. Azonnal odarohantak a rendőrök és a tűzoltók is, a fiatal pedig úgy tűnt, feladta.

Azt nem tudni, mi vitte rá őt erre, szerencsére viszont semmi baja nem történt. A mentők mindenesetre ellátták, majd megfigyelésre kórházba szállították.

(Joj TV)