HUF: 357.38 Ft

CZK: 26.094 Kč

12 °C

7 °C

2021. 01. 22. péntek

Vince, Zora

Táj, kép, történelem
január 27., 19:09
Táj, kép, történelem

EKEL – Rendhagyó történelemórát tartottak csütörtökön délelőtt a helyi iskola felső tagozatos diákjainak.

Čaplovič agresszornak minősítette Orbánt
október 24., 11:47
Čaplovič agresszornak minősítette Orbánt

Az emberi jogokért felelős pozsonyi miniszterelnök-helyettes Szlovákia elleni politikai agressziónak minősítette Orbán Viktor beszédét a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) egy héttel ezelőtti rimaszombati kongresszusán. Kiegészítve a Fidesz reagásával.

augusztus 21., 16:23
Magyar gárdaláz*

Nyugat-Európában a futballhuligánok fölös energiáikat úgy szokták levezetni, hogy kedvenceik mérkőzései után vagy előtt, mint valamikor a párbajozók, kihívják egymást egy jó kis csoportos bunyóra. A helyszíneket, lévén komolyan tartaniuk kell az arrafelé korántsem kukoricázó zsaruktól, általában valahol lakott területen kívülre választják meg. Aztán jöhet a hirig, üsd, vágd nem apád, hogy végül véget vetvén a „zenének“, hazamenjenek a legények – csordástul, ha úgy tetszik, gárdástul…

július 16., 13:40
Bószáek böszmeségei

Érzik, ugye, önök is: Azért most már valamivel megint csak jobb lesz nekünk, meg az a bizsergető érzés szívtájékon – a hétvégén Dunamocson megalakult a Dél-Fölvidéki Önkormányzati Tanács. Akkor most már, ugye, felszabadultan zizzenthetünk, végre valaki, aki megfogalmazta, mi több: zászlajára tűzte szívünk legtitkosabb vágyait.


Napi friss
Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás