A férfi el akart lopni egy villámhárítót a parkolóház tetejéről, utána pedig késsel támadt az őt előállítani szándékozó rendőrre

2023. szeptember 23. - 12:47 | Régió

Villámhárítót akart ellopni egy parkolóház tetejéről egy ismeretlen 44 éves férfi pénteken (szeptember 22-én) a pozsonyi Macharova utcában.

A férfi el akart lopni egy villámhárítót a parkolóház tetejéről, utána pedig késsel támadt az őt előállítani szándékozó rendőrre
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Menekülés közben rátámadt egy rendőrre. Ezt követően egy fehér kristályos anyagot tartalmazó zacskót foglaltak le a közelében, és büntetőeljárást indítottak ellene. Erről a TASR-t Michal Szeiff pozsonyi regionális rendőrségi szóvivő tájékoztatta.

A parkólóházbeli menekülés során meg akart támadni egy férfitm azzal a szándékkal, hogy ellopja a járművét.

„Miután a rendőr a járműhöz érkezett, az agresszív férfi egy késsel támadt rá, majd mellkason és hason rúgta”

– magyarázta a szóvivő.

A rendőrök azonban kényszerítő eszközökkel megállították a férfit. Ezt követően megtalálták a közelében azt a táskát, amiben a fehér kristályos anyag volt. Ezzel összefüggésben a nyomozó lopás, köztisztviselő elleni testi sértés, valamint kábítószer és pszichotróp anyagok illegális előállítása, birtoklása és kereskedése miatt indított ellene büntetőeljárást.

TASR/para

Címkék: elkövető, Pozsony