Fergeteges családi napot tartottak Kisudvarnokon

2022. június 27. - 22:54 | Régió

Fergeteges családi napot tartottak a kisudvarnokiak szombaton, ahol sort kerítettek az U13-as focicsapatuk bajnokavatására is.

Fergeteges családi napot tartottak Kisudvarnokon
Az MFK Kisudvarnok felvételei - Továbbiakért kattints!

Az eseményt a Kisudvarnoki Sportszervezet rendezte a focisták szüleinek segítségével. Ahogyan azt Vincze József, a klub alelnöke és egyben az U19-es csapat edzője a Paraméternek elmondta, céljuk az volt, hogy díjazzák minden gyermek kitartását és egész évi munkáját.

A szezonértékelés után tizenegyesekben mérhették össze tudásukat a gyerekek és a felnőttek egyaránt. A felnőttek nevezési díj fejében vehettek részt a versenyen, az így befolyt összeggel a sportszervezetet támogatták.

A jó hangulatról egész nap DJ gondoskodott, ezen kívül ugrálóvár, tűzoltó bemutató és tombolahúzás színesítette a napot. „Minden gyerkőc, aki nálunk focizik kapott tombolajegyet és senki sem távozott közülük üres kézzel” – tette hozzá Vincze József.

A fő programpont a csapatok felvonultatása volt. Az U9-es és U11-es korosztály labdarúgóinak munkáját egy-egy éremmel jutalmazták, majd pedig bajnokká avatták az U13-as csapatukat. „A Járási Labdarúgó Szövetség képviseletében Szerencsés Lajos és Gál Tamás érkeztek hozzánk. Ők adták át a csapatnak a kiérdemelt kupát és az érmeket” – jegyezte meg az alelnök.

A klub e hét végén, vagyis július 2-án ismét egy szuper programmal készül. Immár 14. alkalommal szervezik meg a KIFUTA Kupa (Kisudvarnoki Futballt Támogatom Kupa) nevű rendezvényüket. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak!

(SzC)