Fergeteges sikert aratott az EUROPA POKER OPEN

2021. október 21. - 12:17 | Régió

Kimagasló színvonal és elsőrangú játszmák jellemezték az október 16-án, Komáromban megszervezett nagyszabású póker versenyt. Ezen esemény az Europa Poker Open névvel került megrendezésre, elindítva ezzel egy láncolatot, aminek fő célja állandó játszmák megszervezése, és a pókerélet fellendítése a Game World Európa kaszinó falai között.

Fergeteges sikert aratott az EUROPA POKER OPEN

Az előzőleg kihirdetett garantált nyereményalap a maga 30.000 EUR-s összegével jócskán felcsigázta minden pókerszerelmes érdeklődését, így végül több mint 100 becses játékos mérte össze tudását, illetve tapasztalatait. Az elsőrangú kiszolgálás, az exkluzív környezet, valamint a lüktető játékhangulat csak még inkább elősegítette az est rendkívüli sikerét.

Számos eltökélt játékos mellett meg kell említenünk Ján Bendik nevét, aki a legsikeresebb szlovák pókeres címén vált ismertté, amikor is elnyerte az EPT Monte Carlo első helyéért járó díjat. Szlovákiai illetőségű játékosok éppúgy részvételüket tették, mint a Magyarországról érkezők, a Hölgyek úgyszintén, mint az Urak, és az est végeztével mindnyájan elégedetten távoztak fantasztikus élményekkel gazdagodva.

E rendkívül sikeresnek titulált pókertorna csak kezdete annak a törekvésnek, miszerint az újjászületett Európa Hotel Komárom lesz a hazai, illetve a környező országok pókervilágának folyton lüktető szíve.

Honlapunkon, a https://gameworldeuropa.com/poker oldalon Ön is nyomon követheti versenyeink időpontjait, és szeretettel fogadjuk jelentkezését, hogy Ön is bővíthesse büszke póker családunk létszámát és elért sikereit.

(PR-cikk)