"Filmesebb” lesz a Barátok közt

2016. január 10. - 18:51 | Kultúra

Egy krimibe illő fordulattal, a Pásztor Tibor által megformált Schneider Róbertmeggyilkolásával szembesülhettek a héten az RTL Klub napi sorozatának nézői - olvasható a 24.hu-n.

"Filmesebb” lesz a Barátok közt
Forrás: 24.hu

A Barátok közt kreatív producere, Rozgonyi Ádám a Borsnak mesélt arról, hogy bár terveznek apróbb változtatásokat, alapvetően továbbra is a család szórakozását kívánják szolgálni.

"Nem titok, hogy célunk volt filmesebbé tenni a sorozatot. A cselekményt köti a 12-es korhatárkarika, ezért ennek megfelelő jelenetek láthatók, de – ahogy mindennek az életben – egy 18. évadját töltő sorozatnak is szüksége van az állandó megújulásra, hiszen többek között ezért is lehet már ennyi ideje a nézők kedvence. Ezek sokszor olyan apró változások, amelyeket a néző konkrétan talán meg sem tud fogalmazni, csak érzi, hogy valami más lett. Reményeink szerint nem sérül a sorozat érdekessége azzal sem, hogy – amint azt a nézők már megszokhatták – olykor karakterek átmenetileg vagy örökre távoznak, és újabbak jelennek meg” – mondta el a producer, aki szerint a jelenlegi izgalmak ellenére nem kell attól tartani, hogy krimibe csapna át a történetet.

"Az, hogy krimibe illő szál, szerelmi vonal, vagy éppen a humor érvényesül jobban, az írókon múlik, vagyis azon, miként bonyolódnak a szálak. Ez összetett dolog. Azt nem lehet kijelenteni, hogy a sorozat krimibe fordulna csak azért, mert Róbert halála kapcsán megindult a nyomozás. Ez az esemény számos olyan történést generál majd, amelyben az érzelmek, az emberi kapcsolatok komoly szerepet játszanak, hiszen most senki sem tudhatja, hogy ki a felelős a történtekért, csak azt, hogy sokaknak van indítéka.”

24.hu

Címkék: Barátok közt