FOKOZÓDÓ HELYZET: A győri polgármester szaftos szexbotránya fűszerezi a magyarországi kampányfinist!

2019. október 9. - 13:22 | Külföld

Egy névtelen blog, majd Facebook-profil napokon át közölt fotókat, sőt, szexvideókat, a győri polgármesterről, dokumentálva, ahogy prostitáltakkal közösülnek egy horvátországi hajós orgián.

FOKOZÓDÓ HELYZET: A győri polgármester szaftos szexbotránya fűszerezi a magyarországi kampányfinist!
Fotók: Facebook

Az Index szerint bőven az önkormányzati választási kampány előtt már házaltak azokkal a felvételekkel, illetve a felvételek egy részével, amivel október elején az Ez az ördög ügyvédje nevű, ismeretlen szerzőjű blog kijött.

A győri polgármester és köre is tisztában volt azzal, hogy a hajón történtekről készült felvételeket árulják.

A Fideszben tehát már jóval a botrány kirobbanása előtt tudatában voltak annak, hogy a szaftos, kurvázásra és drogozásra is utaló anyag a kampányban előkerülhet.

A párton belül az a hír járja, hogy a felvételeket a hajón tartózkodó egyik nő készítette a barátja, egy alvilági figura megbízásából. Eszerint tehát rajta keresztül indult útjára az anyag. 

A Fidesz egyik vezető önkormányzati politikusát érintő botrányt a Magyar közszolgálati media szinte teljes egészében elhallgatja, maga Borkai Zsolt pedig ugyan bocsánatot kérve beismerte, hogy az inkriminált felvételeken ő szerepel, ám lejáratásnak minősítette a történteket.

Magyarországon vasárnap kerül sor az önkormányzati választásokra.

VIAindex

Címkék: Borkai Zsolt