A Fortuna Ligában folytatja pályafutását Martin Škrtel!

2021. augusztus 9. - 18:12 | Sport

Martin Škrtel, a szlovák labdarúgó-válogatott egykori oszlopos tagja 17 év után visszatér a szlovák élvonalba, ahol a Spartak Trnava mezét ölti majd magára.

A Fortuna Ligában folytatja pályafutását Martin Škrtel!
Fotó: TASR

„Nem titok, Martin sem határolódik el tőle. A Trnava együttesében akar játszani, már csak az utolsó simítások vannak hátra. Úgy gondolom, hogy ezen a héten pontot teszük az ügy végére és aláírjuk a szerződést“ – nyilatkozta a Nový Časnak Karol Csontó, a 36 éves labdarúgó ügyvédje, aki egy évre ír alá a Spartakhoz.

Škrtel Trencsénben kezdte játékos pályafutását, ahonnan 2004-ben került az orosz Zenit együtteséhez. 2008-ban 10 millió euróért leigazolta a Liverpool, ahol nyolc évet töltött el. 2016-ban a Fenerbahce, három évvel később pedig az Atalanta érintésével a Basaksehir játékosa lett.

Utolsó tétmérkőzését tavaly decemberben játszotta, akkor ugyanis súlyos sérülést szenvedett, ami nemcsak a szezonjának, hanem a válogatottba való visszatérés lehetőségének is véget vetett. Januárban felbontotta szerződését a Basaksehirrel, azóta szabadon igazolható.


-para-