Friss, hazai és csomagolásmentes: Biotej egyenesen Dunatőkésről!

2021. április 12. - 13:30 | Régió

A Búslaki Tangazdaság szigorúan ellenőrzött, dunatőkési tejgazdaságából származó biotej előnyei megszámlálhatatlanok a boltok polcain található tejtermékekkel szemben.

Friss, hazai és csomagolásmentes: Biotej egyenesen Dunatőkésről!

HAZAI ÉS FRISS

A külföldről származó tejtermékekkel szemben a hazai biotej nem utazik több száz, vagy akár több ezer kilométert, míg eljut a fogyasztóhoz. Dunatőkés csupán pár kilométerre található a dunaszerdahelyi Városi Piactéren működő, megfelelően hűtött tejautomatától, amelyet minden egyes nap friss, nyers biotejjel töltenek fel.

BIO

A dunatőkési tej ökogazdálkodásból származik, melyben szigorú szabályokat követve organikus gazdálkodás folyik. Ez azt jelenti, hogy a tejet adó tehenek kizárólag biotakarmányt fogyasztanak, amelyet műtrágyázás és vegyszeres gyomirtás nélkül termelnek meg. Ezért is egyedülálló a hazai biotej minősége.


A tejautomata a dunaszerdahelyi Városi Piactéren (Kisudvarnoki út) található.


CSOMAGOLÁSMENTES

Napjainkban az élet minden területén egyre nagyobb hangsúlyt kap a fenntarthatóság és a környezettudatosság. A tejautomata előnye, hogy teljesen hulladékmentes: a vásárlók saját palackba - legyen az üveg, vagy újrahasznosított műanyag - csapolják a tejet, így a dunatőkési biotej fogyasztásával a vásárló semmilyen hulladékot nem termel.

KEDVEZŐ ÁR

A 3,6 százalékos zsírtartalmú nyers biotej ára 0,50 €. Fogyasztás előtt forralást igényel, de további előnye, hogy túró, aludttej, tejszín és tejföl is készíthető belőle.

(PR)

Címkék: PR-cikk