HUF: 397.96 Ft

CZK: 24.703 Kč

13°C

4°C

2024. 02. 25. vasárnap

Mátyás, Frederik

november 13., 09:56
Tudatos vásárlók leszünk?

Kaptam egy elektronikus levelet, amelynek írója, illetve továbbítója arra kér, ne vegyek egy bizonyos édesség- és tejtermékgyár termékeiből, mert azzal megakadályozhatnám, hogy egy nagyon ismert és finom magyar édesség gyártója, melyet a „bojkottálni való” cég megvett, tönkremenjen.

augusztus 23., 08:47
Dunának, koltnak egy a hangja...

...Ha egy diplomata felmászik az utcai lámpára, elviszik a mentők. Ha egy villanyszerelő teszi, semmi baj. Ha ugyanez a villanyszerelő jegyzéket nyújt át egy nagyhatalomnak, nyomban beszállítják. Úgy a jegyzék átadása, mint a lámpaoszlopra mászás lehet teljesen normális és szükségszerű cselekedet, és lehet komoly kórtünet... (Rejtő Jenő: Egy bolond száz bajt csinál)

augusztus 14., 07:25
Kicsoda Robert Fico?

Bő másfél hónappal ezelőtt, a jelenlegi szlovák kabinet regnálásának első évfordulóján több neves szlovák politikai elemző elsősorban azt tartotta Robert Fico érdemének, hogy az eltelt hónapokban nem tett semmit.

július 11., 11:16
Magyar nagykoalíciós melegverés

Eredetileg azon a kérdésen próbáltam volna eltöprengeni, miképpen fogja csökkenteni a légkör szén-dioxid-koncentrációját Shakira segge. Shakira seggét a hétvégén bámulta kétmilliárd notórius üvegházgáz-kibocsátó. Rázva volt rendesen, szólt a Hip's Dont Lie, a tavalyi nyár legátütőbb dala, a sok notórius, mind a kétmilliárd meg bámult, és magába szállt legott, hogy nem kéne annyit égetni a vellanyt.

Dübörgött a világfesztivál
július 8., 07:21
Dübörgött a világfesztivál

Ausztráliában kezdődött, Ázsiával és Európával folytatódott, és az amerikai földrészen ért véget szombaton este a Live Earth koncertsorozat, amelynek szervezői - élükön Al Gore egykori amerikai alelnökkel - a légkörváltozás fenyegető következményeit akarják tudatosítani a Föld lakosaiban.

Napi friss

Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás