A gólerős Patrik Abrahámmal erősített a KFC

2020. december 29. - 16:12 | Sport

Több futballklubnál, így a komáromi KFC-nél is zajlik az élet a téli holt idényben.

A gólerős Patrik Abrahámmal erősített a KFC
Balról a második Patrik Abrahám (Fotók: Facebook)

A honi második vonalban a tabella 12. lépcsőfokán telelő „violák” klubvezetése előbb a 2016/2017-es bajnoki idényben bajnoki címet szerzett alakulat egyik meghatározó egyéniségét, Faragó Tamást igazolta le. A korábban Bősön, Nagymegyeren, Dorogon is megfordult rutinos szélső legutóbb a Merkantil Bank NB II. Ligájában játszó Békéscsaba 1912 Előre csapatától tért vissza egykori állomáshelyére.


Faragó Tamás

A folytatásban Németh Szilárd személyében bemutatták a Duna-parti kollektíva új vezetőedzőjét. Az egykori sokszoros szlovák válogatott gólvágót, aki a nemzetközi porondon is megvillantotta tudását, aligha kell a futballhíveknek bemutatni. A komáromi születésű tréner irányításával az együttes január elején kezdi el a nehéznek ígérkező tavaszi idényre való felkészülést.

A KFC tisztségviselői is tudatosítják, hogy hol szorít a cipő. Az ősszel gyakran gólínségben szenvedő csapat (14 bajnoki meccsen 10 találat) új szerzeménye, Patrik Abrahám az offenzívát hivatott erősíteni. A nevezett a Fortuna Ligában 49 mérkőzésen ötször volt eredményes, a II. ligában 123 bajnokin 39 találatot produkált. A huszonkilenc esztendős csatár pályafutása során a Dubnica, a Nitra, a Sereď, a Myjava és a Skalica mezében is tüsténkedett. Idén februártól az élvonalbeli Pohronie együttesének mezét viselte.

ái