Grillezés után elment aludni, de már nem ébredt fel a fiatal Zsolt

Megmagyarázhatatlan az a tragédia, amely a hétvégén történt a lévai járásbeli Paláston.

Grillezés után elment aludni, de már nem ébredt fel a fiatal Zsolt
Az elhunyt

A 27 éves ipolysági fiatal, Zsolt barátaival együtt ment grillezni szombaton a közeli Palástra. Éjfél körül fáradtnak érezte magát, ezért elment lefeküdni. Éjjel egykor állítólag még a barátnőjével írogatott, majd elaludt, és sajnos már soha nem kelt fel.

Barátai, a vele egykorú Dávid és a 24 éves Henrich értetlenül állnak a tragédia előtt. "Nem buliztunk, még csak nem is ittunk, csak kihasználtuk a jó időt" - nyilatkozta Henrich a Nový Čas-nak.

Reggel azt vették észre, hogy nem lélegzik. Azonnal riasztották a rendőröket és a mentőket. Henrich közlése szerint a rendőrök 10 percen belül ott voltak, a mentők viszont csak egy óra múlva értek ki. Már nem tudták megmenteni az életét.

"Még most sem tudjuk, mi történt vele, nekünk semmit nem mondanak" - magyarázta a barátja, aki elmondta, hogy nemrég jött össze egy lánnyal, és szerzett egy állást, főszakácsként kezdett dolgozni Szencen.

Családját is lesújtották a történtek. Édesapja arról mesélt, hogy kedden tudták meg, mi lett a boncolás eredménye - leállt a fiuk szíve. Nem érti, hogy történhetett ilyesmi.

Božena Bruchterová rendőrségi szóvivő arról tájékoztatott, hogy eljárás indult az ügyben, az idegenkezűséget azonban kizárták.

(Nový Čas)

augusztus 13. - 14:53
Hova tűnt Marin Ljubičič?
Kellemetlen incidens vet árnyékot az új szezonban remekül teljesítő DAC szereplésére.