Gyanús fickók kéregetnek Dunaszerdahelyen!

A város két végében is felbukkantak a lengyel jelzésű ezüst Forddal közlekedő figurák.

Gyanús fickók kéregetnek Dunaszerdahelyen!
Olvasói felvétel

Olvasóinktól értesültünk arról, hogy

a város több pontján is látták a két gyanús, a beszámolók szerint 30-35 év körüli, szlovákul beszélő férfit. Előbb a Nagyabonyi úton, a sikabonyi temető közelében lévő rendelőintézetnél.

„Először arról tájékozódtak, hogyan juthatnak el Komáromba, amikor pedig elmondtam nekik, akkor kvázi jutalomként a kezembe nyomott az egyikük egy villanyborotvát. Mikor elfordultam, hogy odamenjek a kocsihoz, utánam jött, és a kezembe nyomott még egy parfümöt is. Azt mondta, ezeket tegyem be nyugodtan a kocsiba, és oda is nyúlt a kocsi hátuljához, mintha ki akarná nyitni. Zárva volt. Közben kéregetni kezdett egy kis aprót benzinre – mesélte olvasónk – de nem adtam neki pénzt, és többször is elmondtam, hogy jobb lesz, ha ezt abbahagyják, mire beült a kocsiba, és elmentek.”

Kérdés, hogy mit akarhattak, de valószínűleg felmérték a terepet, hogyan juthatnak könnyen pénzhez.

Nem sokkal később a Galántai úton, a Mercury Marketnél is felbukkant ugyanez a kocsi, ahol le is fotózta őket egy olvasónk hátulról.

Egyáltalán nem biztos, hogy bármilyen bűntényt elkövettek az illetők, de mindenesetre az elmondások alapján gyanús a fellépésük. Információinkat eljuttattuk a rendőrségnek.

(para)