Gyere Győrbe, a Rába Quelle Fesztiválhétvégére!

2018. július 19. - 09:14

Ismét csodás szabadtéri hétvégére várja Önt és családját a győri Rába Quelle Élményfürdő. A nyári fesztiválhétvégék sora július 21-én szombat reggeltől vasárnap estig folytatódik. A kétnapos non stop programon a zene kap hangsúlyt. 

10 órától a MOFÉM fúvós zenekar nyitja a programsorozatot. Aztán a Summer DJ varázsol buli hangulatot a fürdő nagy zöld szabadtéri pázsitján. A lágyabb futamokat a konga show hozza el a fesztiválra. 14 óra kor a közönség nagy kedvence BERECKI ZOLTÁN lép színpadra, és garantálja, hogy rajongóinak most is örömet szerez. Délután 15 órától Summer DJ és konga show, majd 17 órakor Romungro Gipsy Band koncertje veszi kezdetét. A szombati napot 18 órától a ToSoDa Projekt koncert és hangszerbemutatója zárja.

Július 22-én vasárnap 10 órától Summer Dj és Konga Ati zenéje indítja a fesztiválvasárnapot. 13 órától jó ebédhez szól a DJ, majd délután kettőtől Gaál Jazz Trió koncertje színesíti a zenei hétvégét. 18 és 20 óra között a New York Band nyáresti dallamai töltik be a strand hatalmas területét, ahol a koncertek között 50 méteres medencében lehet úszni, fürdőzni.

A fesztiválhétvégére érkezők a RQ Gyógy-, Termál- és Élményfürdő 10 élménymedencéjében élvezhetik a győri gyógyvizet, az óriás csúszdákat, a sodróvizeket, a vízköpőket.

A szaunavilág finn- és infra-szaunái, só- és aroma kamrái, kül- és beltéren várja a fesztiválozókat.

Természetesen a kicsik fogadására is készül a fürdő. Pancsoló medencék, játszóterek várják a kisgyermekes családokat.

A fürdő éttermeiben, büféiben ételek, italok, koktélok üdítők széles választéka várja a fesztiválozókat.

Kérlek most írd be a naptáradba, hogy: "Július 21-én és 22-én Győrben leszünk, mert a Rába Quellében fesztiválozunk!"

Részletekért kattints a www.rabaquelle.hu weboldalra, vagy keresd fel FB-oldalunkat: www.facebook.com/rabaquelle!

(PR-cikk)