Gyilkossággal fenyegette meg szomszédját a férfi, aki rendőrnek adta ki magát

2017. december 28. - 13:24 | Régió

Újabb problémába keveredett a férfi, aki évekkel ezelőtt rendőrnek adta ki magát és másokat büntetett. Ezúttal a szomszédjával került összetűzésbe.

Peter B. a múltban rendőrnek adta ki magát, a TV JOJ előtt ekképpen védekezett: „A gazdag sofőröktől elvettem, a szegényeknek megbocsájtottam. Szó sincs róla, hogy valakit zsaroltam volna.“

Peter ezúttal szomszédjával, Branislavval került összetűzésbe az érsekújvári járásbeli Szentmihályúrban (Michal nad Žitavou). „A lányom után dobott egy darab csövet, a feleségemnek kellett őt leállítani. Azzal fenyegette, hogy megöli őket. A szomszédok is hallották“ – mesélte Branislav.

Ez ügyben múlt hét végén őrizetbe vette a rendőrség Petert, majd bíróság elé állították, amely veszélyes fenyegetéssel vádolta meg. Az érsekújvári bíróság végül nem helyezte vizsgálati fogságba a férfit.

Peter a múltban elárulta a TV JOJ-nak, hogy 15 éven keresztül vasúti rendőrként dolgozott. 2008-ban nem talált magának munkát, ezért elővette régi uniformisát és elkezdte bírságolni az autósokat.

De ez még nem minden! Csehországban építészeti szakértőnek, míg Párizsban autódiagnosztikai szakértőnek adta ki magát.

noviny.sk/para