Ha elolvasod ezt a parkolós rémtörténetet, ezentúl tutira bezárkózol a kocsidba!

2017. november 28. - 10:36 | Régió

Közeleg a karácsony, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az emberek kedvesebbek vagy figyelmesebbek lennének egymással.

Ha elolvasod ezt a parkolós rémtörténetet, ezentúl tutira bezárkózol a kocsidba!
Fotó: TASR - illusztráció

A Nový čas bulvárlap egy pozsonyi lopási kísérletről számolt be, amelyet a napokban élt át egy védtelen nő, aki az esti órákban épp a kramárei kórházból távozott. Története tanulságos lehet mindenki számára.

"A parkolóban beültem a kocsiba, a kabátom a hátsó ülésre dobtam, a táskám pedig az anyósülésre. Kellemetlen érzés kerített hatalmába, amikor megláttam, hogy egy sötét, kapucnis kabátot viselő ember figyel az út túloldaláról. Felém közelített. Ekkor kézen fogott a gondviselés, és gyorsan bezártam belülről az autót. Ahogy lenyomtam a gombot, már fogta is a kilincset, hogy ellophassa az ülésen lévő táskámat. Amikor rájött, hogy zárva van, elmenekült a kórház irányába"

- írta le kellemetlen élményét Ingrid a Facebookon. Bejegyzése alatt számos hasonló esetről számoltak be a kommentelők.

Egyikük szemtanúja volt annak, ahogy egy pirosnál álló kocsi hátsó üléséről ellopnak egy aktatáskát, majd amikor a sofőr kiszállt, hogy üldözőbe vegye a tolvajt, a tettestárs azonnal elkötötte az autóját is. Egy nő arról számolt be, hogy az egyik pozsonyi lakótelepen a kocsija elé ugrott egy tolvaj, majd ki akarta nyitni az autót, ami szerencsére belülről zárva volt. A nő ekkor dudálni kezdett, hogy felhívja a járókelők figyelmét a helyzetre, mire az elkövető rögtön kereket oldott.

A rendőrség a Facebookon hívta fel a figyelmet az eset kapcsán arra, hogy a karácsonyt megelőző rohanó időszakban fordítsunk fokozott figyelmet értékeinkre.

(para)

Címkék: krimi, lopás, parkoló, Kramáre