Ha minőségi tetőkonstrukciót szeretne, forduljon a dunaszerdahelyi Navos céghez!

2020. szeptember 18. - 14:34 | Régió

A fűrészáru exportálásával és importálásával foglalkozó dunaszerdahelyi Navos vállalat 1991-ben alakult meg. Azóta számos szolgáltatással bővültek, legutóbb pedig tetőkonstrukciók építésével kezdtek el foglalkozni.

Ha minőségi tetőkonstrukciót szeretne, forduljon a dunaszerdahelyi Navos céghez!

A vállalat üzemeltetőinek célja az volt, hogy az egyes igényeket minél előbb teljesíteni tudják, éppen ezért saját fűrészüzemet építettek a Nagyabonyi úton, az egykori libafarm helyén. A Navos telepén bármilyen méretű fűrészárut képesek kivágni. Gerendákat, deszkákat és leceket készítenek megrendelésre, de azonnali elvitelre is van lehetőség.

A folyamatos fejlődés és az egyre inkább bővülő igények miatt nem sokkal később építőanyagok árusításával is foglalkozni kezdtek, tizenöt évvel ezelőtt pedig megnyitották a barkácsboltot is, ahol az építkezők, mesteremberek vagy hobbi-barkácsok 400 négyzetméteren találnak kisgépektől kezdve az alapanyagokon át a szerszámokig szinte bármit.

Ugyancsak közel 15 éve alapították meg a Salamander műanyag ablakok gyártásával foglalkozó Bauplast nevű céget. A műanyag ablakok a legjobb minőségű német alapanyagokból készülnek, amelyek hosszú éveken át biztosítják az energiamegtakarítást.

A termékek minőségét sokéves tapasztalat igazolja, a szakképzett alkalmazottak pedig mindent megtesznek azért, hogy a vásárlók a lehető legelégedettebbek legyenek.

Idén ismét jelentős újítást történt a vállalat életében:

megalapították a Navos Konstrukt nevű céget, ahol szeglemezes tetőkonstrukciókat gyártanak MiTek technológia segítségével.

Egy könnyűszerkezetes tetőrendszerről van szó, ami manapság egyre divatosabb, a MiTek pedig a világ legnagyobb gyártója ennek a típusú technológiának.

A konstukciókhoz minősített C24 fát használnak. A C24 minőség a szilárdsági osztályozás minősége, amelyet faházak és rácsos szerkezetek építéséhez használnak, ez egy szárított gyalult szerkezeti prizma.

A dunaszerdahelyi Navos cégnek egy magyarországi testvérvállalata is van, amely egy 150 férőhelyes ifjúsági sporttábort működtet Balatongyörökön.

A Smiling House nevű sporttábor a Balaton partján valósul meg, a szervezők a szlovákiai gyerekek üdültetését is biztosítják.

Elérhetőségek:

Veľkoblahovaská cesta 47, 929 01 Dunajská Streda
+421 903 138 737, +421 910 925 959


(PR-cikk)