Ha unja a karantént, beszélgessen focista világsztárokkal élőben a Twitteren!

2020. március 27. - 10:20 | Sport

A következő hetekben a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) Twitter-oldalán élőben lehet beszélgetni korábbi világsztárokkal.

Ha unja a karantént, beszélgessen focista világsztárokkal élőben a Twitteren!
Fotó: FIFA

Mivel szinte az egész világon leállították a sporteseményeket, így a labdarúgást is, ezért a FIFA ilyen módon próbálja szórakoztatni a koronavírus-járvány miatt otthonukban tartózkodó szurkolókat.

Elsőként csütörtökön a brazil Julio Cesar volt a "vendég".

A brazil kapus 87-szer szerepelt a válogatottban, amellyel egyszer Copa Americát, kétszer pedig Konföderációs Kupát nyert. Legnagyobb klubsikereit az Internazionale színeiben érte el, a milánói klubbal öt bajnoki cím, három Olasz Kupa- és négy Olasz Szuperkupa-diadal mellett egyszer-egyszer csúcsra ért a Bajnokok Ligájában és a klub világkupában is.

A sorozat kedden Carli Lloyddal folytatódik, aki kétszer nyert olimpiát és világbajnokságot is az amerikai női válogatottal. A magyar idő szerint 19 órakor kezdődő élő beszélgetések során olyan korábbi világsztárok is szót kapnak, mint az egyaránt aranylabdás brazil Kaká és az olasz Fabio Cannavaro, valamint a négyszer is az év afrikai futballistájának választott Yaya Touré.

MTI

Címkék: FIFA, video