Hajléktalan lány testét árulták, legalább 20 ezer eurót kerestek vele

2020. február 22. - 10:22 | Régió

Az illegális migrációval foglalkozó nemzeti egység emberkereskedelemmel gyanúsít két kassai fiatalt, a 28 éves Andrea G.-t és tőle három évvel idősebb Dávid G.-t.

Hajléktalan lány testét árulták, legalább 20 ezer eurót kerestek vele
Rendőrségi felvételek - további fotókért kattints!

A rendőrség közlése szerint a nő még 2018 végén talált rá egy 23 éves fiatal nőre az egyik vasútállomás közelében. Mivel nem volt hol laknia, felajánlotta neki, hogy biztosít számára fedelet a feje fölé, valamint ételt, de ez nem lesz ingyen. Szexuális szolgáltatásokat kell nyújtania a férfiaknak, akiket elhoznak hozzá, az ezért kapott pénzt pedig át kell adnia nekik. Így is lett.

A következő időszakban csapatszámra hozták a pasikat, és havonta mintegy ezer eurót kerestek ezzel, viszont a fiatal nő az összes pénzt átadta "megbízóinak". Összesen mintegy 20 ezer euróról lehet szó.

Amikor viszont szerette volna már abbahagyni és kiszállni, azt nem hagyták neki és megfenyegették, hogy bántani fogják, pszichikailag gyötörték és fogva tartották. Egy idő után viszont sikerült megszöknie, majd elutazott Humennéba és jelentkezett a rendőrségen.

A rendőrök ezután letartóztatták a két fogvatartót, és meggyanúsították őket emberkereskedelemmel, amiért 7-től 12 évig terjedő börtön járhat. Mindemellett pedig javaslatot tettek a vizsgálati fogságba helyezésükre is - osztotta meg a rendőrség a Facebookon.

(parameter)