Hájos akkora jogászdoktor, hogy csípőből lelövi a hajléktalan migráns bacilust is...!

Barak László | 2019. április 17. - 15:20 | Vélemény

Emlékszel rá, mit olvastál dühöngve, nyáladzva, köpködve pár nappal ezelőtt? Ezt:

Hájos akkora jogászdoktor, hogy csípőből lelövi a hajléktalan migráns bacilust is...!
Paraméter-felvétel

Képzeld el, hogy a normális nyilvánosság számára az enyhén szólva is korlátoltnak tekinthető kvázi százados és tényleges tolvaj (plagizátor), Andrej Danko miatti vészhelyzetben tanácskozik a Szlovák Nemzeti Párt "agytrösztje". A Mi a (+18) faszt csináljunk a vészesen csökkenő választási preferenciáink miatt címmel összerántott ötletbörzén néz mindenki, mint moziban, amikor valakinek leesik, hogy echte szlovák nemzeti elkötelezettségű pártemberekként jobb híján abba lehetne belekötni, miért kell meggyalázni a szlovák címert.”

Hát nem igaz? Dehogynem!

Jelentem, egyáltalán nem csak a Szlovák Nemzeti Pártban rágják csordában a gittet a született, illetve agymosott hülyék. Van belőlük több mint elég a felvidéki magyar keresztény konzervatív satöbbik közt is.

És képzeld el, rendszeresen rendelkezhetnékjük van ezeknek is. Ugyan nem a köztársasági szemétdombon (parlament), mint az idézett szöveg hőseinek, hanem a sajátjukon.

Konkrétan a dunaszerdahelyi közéleti szemétdombról van szó. Amelyet vaskos túlzással, némiképp affektálva önkormányzatnak, képviselőtestületnek szoktak nevezni, de ugyan már...

Szóval a dunaszerdahelyi szemétdombon és környékén kaparászó senkihelyettesek „gondoltak” (hallottak?) egy nagyot és megegyeztek, hogy hadat üzennek a migráns hajléktaklan hordáknak. Méghozzá törvénnyel rendelettel. Amely, ahogy írva vagyon:

betiltja a közterületen történő lakást, alvást és a padon alvást.

Ebben az izében egyébként nem szerepel konkrétan a „hajléktalan” kifejezés. A vonatkozó vitából viszont egyértelműen kiderült,

arról a tizenkét (12!) szerencsétlen Dunaszerdahelyen élő emberről van szó, akiknek nincs hol lakniuk.

Mi több, olyanok ők, „akiknek semmi közük a városhoz, hiszen felbári, somorjai, királyfiakarcsai, nyárasdi, komáromi, nagyabonyi, szenthihályfai, patonyréti, bősi, alistáli állandó lakhellyel rendelkeznek” – kukorította világgá a szemétdomb legtetéjéről a Csallóköz műkakasa, Dr. Hájos Zoltán, polgikátok...

Érthető ugye? Hajléktalanok, de „állandó lakhellyel rendelkeznek“! Így a „doktor úr”, aki pökhendien meg is jegyezi, neki aztán nem szükséges egy ilyen rendelettel jogász konzultánst keresni, mert ő akkora jogászdoktor, hogy csípőből lelövi a migráns hajléktalan bacilust is...!

Mármost, ez az a kijelentés, amely teljesen fölöslegessé teszi, hogy bárki, bármiféle emberi jogok, diszkrimináció emlegetésével fárassza ezt a személyt meg kifinomult polgárt játszó, de egyébként tapló csicskáit, alkotmányos aggályokat felhozva, empátiára meg emberségre hivatkozzon nekik. (Vagy arra, hogy a hajléktalanok, tetszik, nem tetszik, épp úgy az emberiség tagjai, mint sajnos ŐK.) Mert ŐK akkor is jobban tudják és kész!

Merthogy, Ő meg a csürhéje egy része is úgymond,

“találkozott azzal az igénnyel, hogy olyan szabályozást hagyjunk jóvá a város területén, ami a többség jogait fogja figyelembe venni a kisebbség ellenében”.

Na mostan, mielőtt reménytelenül köpnél ezekután egy jókorát a dunaszerdahelyi városháza küszöbére - vigyázat, a szóban forgó rendelet egyébként a köpködést is tilcsa(!)! - énekeljél esetleg himnuszt... Hátha lenyugszol és átmész konstruktívba.

Ha ez megvan, neki lehet állni egy lakossági petíciónak, amelyben ösztönözni lehet a dunaszerdahelyi baromfiudvar felvidéki magyar keresztény konzervatív lakóit, hogy további rendeletek szülessenek különös tekintettel a képviselőtestület tagjaira:

- a mosdatlanság és a hónaljszag betiltilásáról

- a hazudozás betiltásáról

- az ostobaság betiltásáról

- a kötelező vallásgyakorlásról, egyszersmind a tízparancsolat kötelező betartásáról - nyilvános megégetés terhe mellett

Vagy lenne esetleg más megoldás is? Jobb híján migrálhatsz költözhetsz. Vagy majd elküldöd ezeket? Hova? ODA...!