Halálokozás ügyében vizsgálódik a rendőrség a dunaszerdahelyi Billa alkalmazottja kapcsán

2022. november 26. - 07:14 | Régió

Mint arról korábban beszámoltunk, csütörtökön korán reggel a dunaszerdahelyi, nagyabonyi úti Billa idős alkalmazottja  meghalt az áruház parkolójában.

Halálokozás ügyében vizsgálódik a rendőrség a dunaszerdahelyi Billa alkalmazottja kapcsán
Fotó: Paraméter

Helyszíni, nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, hogy reggel hat órakor találták meg a 66 éves alkalmazottat a parkolóban, de akkor már nem mutatott életjelet. A helyszínt a rendőrség egész délelőttre lezárta, a holttestet halottkém vizsgálta meg.

Mária Linkešová kerületi rendőrszóvivőtől megtudtuk, hogy az eset kapcsán a rendőrség halálokozás gyanújával indított eljárást, mégpedig azért, mert a halottkém a holttest helyszíni vizsgálata során nem tudta kizárni az idegenkezűséget.

Vélhetően az egész csak formalitás, a történteknek ugyanis nem volt szemtanúja, és míg az elrendelt boncolás nem igazolja a halál pontos okát, addig nem állapítható meg minden kétséget kizáróan, hogy mi történt. Nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, a legnagyobb valószínűséggel szívrohamról lehetett szó. Ha ezt a boncolás is visszaigazolja, akkor az eljárást minden valószínűség szerint le is zárják.

(parameter)